Catering till helgen

God dag på er, min kompis frågade om vi inte skulle ses ett gäng i helgen för att äta lite middag och bara ha det allmänt bra. Givetvis skrev jag under på den idén direkt och frågade vad hon hade tänkt att vi skulle käka varpå jag fick svaret catering. Jag blev lite fundersam och började undra om vi skulle vara femtio stycken eller varför i hela världen vi skulle käka catering, för mig är det något som man äter när det är kalas eller någon annan form av tillställning. Då fick jag svaret som är bland det bästa jag har hört på länge, man kan aldrig få nog av catering sa hon. Vid en närmare eftertanke så måste jag faktiskt säga att hon har helt korrekt, det är faktiskt riktigt svårslaget med cateringmat och det finns säkert någon firma i Helsingborg som erbjuder catering för mindre sällskap. Det finns företag som erbjuder det mesta när det kommer till mat i Helsingborg och jag har varit i många städer men jag måste säga att krögarna här i Helsingborg är riktigt bra på det dom gör, även fast dom är något snäpp efter Göteborg kanske. Men sett till antalet restauranger så är det en väldigt hög procent här som håller riktigt bra kvalitet, sen är det alltid mysigt att bo i en stad nära havet med. Speciellt på sommaren när uteserveringarna börjar öppna upp och man kan sitta ute ända in på småtimmarna, då är den här staden som bäst kan jag lova. Nog om restauranger och mat, nu ska jag planera vad vi ska hitta på utöver att bara sitta och käka i helgen. Vi kommer bli ungefär tolv stycken så någonting kan vi faktiskt göra, speciellt med tanke på att vi har tillgång till trädgård. Det kanske har blivit dags att ta fram kubbspelet.