En klippning jag gillar

Om du har tjockt, svårhanterligt hår som är svårt att styla som du vill kan det göra stor skillnad för hur du ser ut och känner dig. I det här blogginlägget ska jag berätta om en speciell frisyr som jag tycker särskilt mycket om och varför. Jag går alltid till en speciell frisörsalong i Lund när det är dags för klippning och jag har aldrig varit missnöjd. Hur som helst, för dem av oss som har svårt att styla håret kan det vara lätt att välja en ny frisyr om vi lär oss vad som fungerar bäst för våra individuella behov – ja, det är lättare! Med det sagt, låt mig presentera min favoritfrisyr för att hjälpa till att ge en idé om vad som kan vara möjligt för din egen frisyr!

Min favoritfrisyr är en lång bob. Det är en stil som passar de flesta ansikten, men den fungerar bäst för oss med tjockt hår. Det fina med den här stilen är att du kan ha det klippt till samma längd runt om eller ha det i lager på olika längder för att ge mer volym och kropp. Om du vill för att hålla det snyggt och prydligt kan du bara föna det rakt nedåt eller använda en rundborste för att ge det mjuka vågor. Den här frisyren är också snygg när den är voluminös och vågig – allt du behöver är lite stylingmousse eller hårspray!

Den här snygga långa bobben fungerar bäst om ditt hår har varit fräscht med en bra klippning och hårfön. Men det är också värt att notera att den här frisyren är ganska lätt att underhålla och kan enkelt ändras beroende på tillfälle. Så, befinner du dig i Lund och behöver en klippning, gå till denna frisörsalong. Det var allt för denna gång, tack och hej!