KärnKraft- Mental Träning

God morgon alla kära läsare och välkomna till bloggen! Jag jobbar professionellt med mat. Jag brukar ge er tips på sådant som rör mat och catering men i det här inlägget hade jag tänkt nämna ett par ord om stresshantering. Jag utgår ifrån mina egna erfarenheter och väljer att dela det med er. Idag tänkte jag berätta om ett företag dit man kan vända sig om man är intresserad av att få hjälp med stresshantering i Härnösand. Jag har själv gått till ett företag som heter KärnKraft- Mental Träning och fått en helt fantastisk hjälp. 

 

Sällan har jag väl mått så bra som efter att jag varit där. Jag har haft en period med mycket att göra både hemma och på jobbet. Problem med stress kom som ett brev på posten. Många kan nog känna igen sig! Jag bestämde mig för att prova stresshantering i Härnösand. Jag har fått en riktigt bra hjälp som jag vill att ni ska få uppleva också. Jag tycker mycket om KärnKraft- Mental Träning, och nu när det finns möjlighet att få stresshantering i Härnösand tänkte jag att många kan nytta av att gå dit. Linda Fransson Wallin som äger och driver det här företaget är välutbildad och erfaren och erbjuder flera olika kurser för dig som är intresserad av stresshantering i Härnösand. Tidigare har jag provat massage vilket också fungerar hyfsat bra för stunden. Men jag ville ha något som har effekt även på längre sikt. Denna muskulära och mentala avslappning som jag fått lära mig, den kan jag tillämpa även hemma. Jag är mycket glad över att KärnKraft- Mental Träning finns, för det är verkligen bra att det finns hjälp att få inom stresshantering i Härnösand.